ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ʼ22 Special guest ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ʼ22 Special guest  ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
5 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ - 5 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
 
Ο Αντώνης Ρέμος δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές. Μοναδικός καλλιτέχνης, ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, επικοινωνιακός, κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά κι αυτό μέχρι σήμερα τον έχει δικαιώσει, τα διαχρονικά και αγαπημένα του τραγούδια επιτυχίες αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη διασκέδαση.  
 
Φέτος το καλοκαίρι ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ως special guest σε πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, σε 5 μοναδικές συναυλίες. 
 
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της,   είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής. 
Με τα καινούργια της τραγούδια που μόλις κυκλοφόρησαν αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα, θα μας ταξιδέψει, θα διασκεδάσουμε, θα αγαπήσουμε και θα συγκινηθούμε.
 
Αντώνης Ρέμος και Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί σε 5 υπέροχες συναυλίες, πέντε μοναδικές βραδιές, γεμάτες υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, φωτεινές μουσικές, συναίσθημα, διασκέδαση, χορό και ελευθερία που τόσο μας έχει λείψει. 
 
Μην το χάσετε!
 
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, 21.30
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
 
ΑΘΗΝΑ
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, 21.00
ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, 21.00
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ
 
ΛΑΡΙΣΑ
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, 21.00
ΣΤΑΔΙΟ ΑΕΛ FC ARENA - ΛΑΡΙΣΑ
 
ΠΑΤΡΑ
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, 21.00
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ - ΠΑΤΡΑ
 
ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ